Het team

Mogen we even aan u voorstellen...

Ilse*Michelle*Romie*Yari

zijn een hecht jong maar zeer ervaren team die dezelfde passie voor het haar delen

Ilse van Dommelen

Ilse van Dommelen

Hair ID... Dat ben ik genaamd Ilse Van Dommelen.

Geboren en getogen in Poppel.Trotse eigenaar van Hair ID nog steeds gepassioneerd door haar. Ik voel me dan ook gelukkig dat ik elke dag weer mijn passie mag beleven. Bij de opening van mijn salon in 2000 – toen nog onder de naam ID Coiffures – ging ik de uitdaging aan om mijn droom waar te maken.

Die droom hou ik levend door mij elke dag opnieuw te bekommeren om het haar en de wensen van mijn klanten. Als iemand mij zijn kapsel toevertrouwt, neem ik dit niet licht op. Haar is meer dan gewoon haar ! Je kapsel, je haar, het zegt iets over je persoonlijkheid, je uitstraling en ja, zelfs over je gezondheid.

Het zal dus niet verbazen dat ik mij steeds ben blijven bijscholen in zowel haarstyling technieken als haarproducten.

Ook in de haarmode volgen de trends elkaar snel op. Al volg ik alle internationale trends met veel interesse op, ik zal ze nooit klakkeloos kopiëren. Ik vind er wel mijn inspiratie en met veel plezier vertaal ik deze trends dan naar vlotte, handelbare kapsels die zo nauw mogelijk aansluiten bij jouw persoonlijkheid en wensen. Mijn taak is pas volbracht, als jij bij het buitengaan tevreden lacht.

Gespecialiseerd in natuurlijk krulhaar, de nieuwste kleurtechnieken, brondé, baleyages, bruidswerk en opsteekkapsels .

Vertel mij jouw wat je stoort aan jouw haar en ik help je graag, ik ga geen enkel uitdaging uit de weg!


Aanwezig:
 • dinsdag
 • woensdag
 • donderdag
 • vrijdag
 • zaterdag
Hair Id 2016 9954 Web

Michelle

Hoi Ik ben Michelle, als klein meisje was het mijn droom om kapster te worden en heb deze die droom waar kunnen maken, want nu sta ik hier, als kapster én in een mooie salon en super leuke collega's.

Ondertussen ben ik mama van 2 schattige dochters waar ik ook vlechtjes en strakke dots kan maken:)

Gespecialiseerd in lang haar kleurtechnieken, highlights/faceframing colors, vlechtwerk, opsteek creaties hierin kan ik mezelf helemaal uitleven. En blijf mezelf verbeteren door de vele trainingen die we als team volgen.

Creatief met lang haar maar ook de verzorging hecht ik veel waarde aan. Daarom is de afwisseling in dit vak enorm leuk!!

Aanwezig:
 • dinsdag
 • donderdag
 • vrijdag
 • zaterdagR

Romie

Hoi , Ik ben Romie woon in Goirle na mijn stage hier bij Hair ID kreeg ik de kans om me verder te ontwikkelen en nu vervolledig ik het team van Hair ID, ik ben de kletskous van het team :) hou van een praatje en jouw het naar je zin te maken , ik werk hier met veel plezier en al mijn passie voor het kappersvak.

In de toekomst wil ik mezelf nog meer specialiseren en bijscholen om op de hoogte te blijven van alle trends, zo ga ik geen enkele uitdaging uit de weg!

Wil jij een goed verzorging advies dan kan je bij mij terecht met al je vragen.

Aanwezig:

 • woensdag
 • donderdag
 • vrijdag
 • zaterdag
IMG 9897

Yari

Hoi, ik ben Yari en ik woon in Ravels.

Ik ben afgestudeerd als kapster, daarnaast heb ik een barbier opleiding gevolgd aan Academie Verbist in Antwerpen. Ik ben de rustigste van het team , maar ben vaak zo gefocust op mijn werk dat ik vergeet te babbelen:)

Bij mij kan je dus terecht van een fade, mullets tot strakke contouren van baarden bijwerken. Maar ook dames kleur en knip ik met veel plezier. in dit team blijven we werken aan onze skills. Dat is wat ik ook het liefste doe veel trainingen volgen om de nieuwste technieken te kunnen toepassen bij jouw wens !


Mijn specialiteiten zijn stoere kort haar kapsels zowel man als vrouw, highlights/faceframing colors ,color bloks enz..

Nu werk ik met veel plezier in dit toffe team van hair ID.

Aanwezig:

 • Donderdagavond
 • Zaterdag