Revolutionair haircare met keratine herstellende effect;

08 februari 2022

Joico K Pak Littleblackdress Content Post 5

K-PAK

Deze milde shampoo bevat keratine en guajava-vruchtextract en helpt futloos haar te versterken en toekomstige schade te voorkomen*. In tegenstelling tot traditionele shampoos die het laatste beetje joi uit het haar onttrekken, levert deze krachtige formule juist meer elasticiteit, sterkte en glans.

Overtollige hittestyling, chemische behandelingen of zware omgevingsinvloeden: zelfs broos en futloos haar maakt een grootse comeback.

• Herstelt jaren van zichtbare schade*
• Verdubbelt meteen de haarsterkte**
• Zorgt voor meer glans
• Verbetert de elasticiteit en kambaarheid

*Tegen haarbreuk bij beschadigd haar vs. een niet-verzorgende shampoo
** Tegen haarbreuk bij beschadigd haar vs. een niet-verzorgende shampoo; bij gebruik van K-PAK Reconstructor, of Reconstructing Conditioner

Naast onze eigen briljante innovatie, de SmartRelease-technologie, bevat K-Pak specifieke, belangrijke ingrediënten die fantastisch samenwerken om het haar te herstellen en te versterken waar nodig.


Keratine: een beschermend eiwit dat actief schade in het haar opspoort en herstelt door de verloren eiwitten te vervangen.


Guajava-vruchtextract: beschermt het haar tegen schadelijke vrije radicalen en zorgt voor een gemakkelijke styling. Boordevol antioxidanten en lycopeen die het haar beschermen tegen UV-schade.


Teunisbloemolie: een rijke bron van omega 6 en gammalinoleenzuur, een essentieel vetzuur dat het haar voedt en gezonder maakt. Herstelt de glans, flexibiliteit en kambaarheid van het haar en brengt het vochtgehalte weer op peil.


SmartRelease-technologie: ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van rozenbottelolie, arginine en keratine om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling.

vraag advies aan ons team en breng joi in your hair!