Nieuw een PROTEINE behandeling voor glanzend en pluisvrij haar!

06 februari 2022

Het ProAddiction-team heeft het gedaan… ze kwamen met een innovatief behandelingssysteem dat 100% formaldehydevrij is en kan worden gebruikt om elke mate van haarontkrulling te bereiken – van eenvoudig ontkroezen tot volledig steil.

ProAddiction is het gezondste product voor het rechttrekken van haar op de markt.

Het herstelt actief proteïne in het haar, herstelt eventuele schade om het sterker te maken en, aangezien het haar in zijn natuurlijke, onbehandelde staat uitgroeit, kan de behandeling veilig worden herhaald.

Omdat het voor het stylen uit het haar wordt gewassen, laat de behandeling geen residu achter en is er geen nazorg of verandering van levensstijl nodig om de behandeling te behouden: klanten kunnen hun haar stylen zoals ze willen, en zelfs in het zwembad of de zee zonder afbreuk te doen aan het ProAddiction-effect.

Met tienduizenden tevreden klanten die het ProAddiction-haarsysteem hebben geprobeerd, heeft het team een reeks aanvullende producten ontwikkeld, waaronder Clarifying Shampoo, Hydrating Shampoo, Hydrating Conditioner en een luxe Hydrating Mask: producten voor gebruik in de salon of thuis, waar u echt verslaafd aan raakt!

Benieuwd of deze behandeling voor jouw haar geschikt is?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder !

Hair ID